Vi behandler dig og dine tænder, som vi gerne selv vil behandles

Som din lokale tandlæge i Dragør arbejder vi ud fra mantraet “Vi behandler dig og dine tænder, som vi gerne selv vil behandles”. Det giver nemlig bedst mening for os og dig.

For at sikre dig den bedste kvalitet anvender vi altid kun materialer og metoder, der er valgt ud fra den største evidens og “best practice”.

Det er vigtigt for os, at du føler dig inddraget i hele processen og føler dig velinformeret. Som din tandlæge vil vi gøre vores ypperste for at skabe en god og tryg oplevelse for dig.

Vi har et særligt fokus på forebyggelse og behandling af tandlægeskræk. Det kan vi have, fordi vi prioriterer omsorgen for dig og dine tænder.

Fair priser hos din tandlæge – Op til 20% billigere

Vores udgangspunkt er at alle skal have muligheden for sunde tænder og modtage den rette behandling, og derfor er vores priser altid rimelige og i øjenhøjde.Vi ligger faktisk generelt 10-20% lavere end hovedstadsområdet.  Se priser

 

Tryghed og nærvær er i højsæde

Hos Tandlægehuset Dragør er vi en klinik hvor kvalitet, tryghed, nærvær og det lokale er i højsædet. Det er visionen, som vi ønsker at leve op til hver dag som din tandlæge.

Det gør vi blandt andet ved at give vores patienter hyggelige og hjemlige omgivelser på klinikken. Vores venteværelse er fyldt med flotte blomster, sofa og kaffemaskine så du nærmest føler at du sidder i en vens stue og ikke hos din tandlæge. Før, imens og efter tandbehandlingen stræber vi efter at der er en behagelig atmosfære og god stemnining, så du kan føle dig rigtig afslappet.

Kontakt os på telefon 32 53 40 33 eller e-mail info@tandhus2791.dk for at høre mere om hvordan vi som din lokale tandlæge kan hjælpe dig frem til sunde tænder og tryghed.