Tandbro

Tandbro giver dig tyggefunktionen og smilet tilbage

Hos Tandlægehuset Dragør kan vi give dig glæden ved at smile tilbage med en tandbro, hvis du mangler én eller flere tænder i tandsættet. En tandbro forudsætter dog, at du har tænder på begge sider af den manglende tand, så de kan bruges som bropiller.

En tandbro er en flot måde at erstatte manglende tænder på, og har en rigtig god holdbarhed, da broen bliver cementeret fast på bropillerne. Dette gør, at den umuligt kan falde ud, og der meget sjældent sker brud på den.

Implantat vs. tandbro

Når du mangler én eller flere tænder, er der flere behandlingsmuligheder for at få et fyldestgørende tandsæt igen. Du kan både få en tandbro eller implantater. Dét der afgør det rette valg for dig, er antallet af manglende tænder, nabotændernes tilstand og din økonomi.

Hvis du skal have erstattet flere tænder, kan en tandbro være den billigste løsning i forhold til at få sat adskillige implantater ind. Hvis nabotænderne er svækkede af fyldninger eller infraktioner, kan en tandbro være en god løsning. Dette skyldes, at de tænder, der skal fungere som bropiller, under alle omstændigheder kan have brug for at blive behandlet med kroner. Hvis tænderne omkring den manglende tand er sunde og intakte, kan et implantat være den bedste løsning, fordi vi derved ikke skal slibe på en sund tand, for at lave en tandbro.

Vi bestræber os på den bedste løsning for dig

Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med vejledningen og behandlingen hos os. Da der er flere løsninger på manglende tænder, skal vi have en konsultation med dig før, at behandlingen kan gå i gang. Kontakt os derfor på telefon 32 53 40 33 eller e-mail info@tand2791.dk og vi vil finde en tid til din første konsultation, så du kan få dit smil tilbage.

Bestil tid

Vi holder igen åben for al behandling man til fredag. Læs mere om COVID-19 retningslinjerne hos tandplejen her.

NB: Særlige regler vedr. online booking, afbud mm. se under siden “kontakt“.

Åbningstider

Telefontider

Julelukket

Klinikken er lukket fra og med 23. december til og med 28. december.

God jul!

Jul & nytår

Klinikken er fortsat åben for al behandling
Mellem jul og nytår holder vi åben mandag d. 28. dec. 8-16. Vi er tilbage efter nytår mandag 4. januar.

Glædelig jul og godt nytår:)

Sommerferie

Klinikken holder ferielukket i uge 29-31

God sommer!