Tandeftersyn

Tandeftersyn

Tandeftersyn hos Tandlægehuset Dragør

Et tandeftersyn skal helst foretages regelmæssigt for at sikre, at du beholder dit blændende smil i mange år. Ved et tandeftersyn undersøger vi om dine tænder stadig er sunde og om der er nogle områder du skal være ekstra opmærksom på. Det er nemlig vigtigt at man behandler sine tænder ordentligt.

Forskellige typer af patienter

Den 1. april 2017 blev der indført nye regler for tilskud og ydelser ved tandeftersyn. Dette betyder blandt andet at man som patient kan inddeles i tre forskellige kategorier, alt efter hvordan tilstanden på tænderne er. Den kategori du tildeles afgør også hvor mange tandeftersyn du er berettiget tilskud til samt hvor ofte du skal aflægge din tandlæge et besøg.

For at kunne få dine tilskud er det vigtigt at du overholder planen for dine tandeftersyn. Som minimum anbefaler vi at du får foretaget et tandeftersyn en gang om året.

Oplever du begyndende problemer med dit tandsæt skal du selvfølgelig ikke vente til næste eftersyn, men kontakt os gerne med det samme.

Grundig undersøgelse ved tandeftersyn

Ved et eftersyn får du lavet en undersøgelse af din mundhule og hele dit tandsæt. Derudover får du en plan for hvordan du kan opretholde eller forbedre din mundhygiejne. Du får alt i alt en grundig undersøgelse som skal sikre et sundt tandsæt frem til næste eftersyn.

Er du ny patient hos os skal du selv bestille en tid til dit første eftersyn. Derefter kan vi lave en aftalte omkring regelmæssig indkaldelse til fremtidige eftersyn.

Kontakt os gerne på telefon 32 53 40 33 eller e-mail info@tand2791.dk hvis du er i tvivl om noget omkring tandeftersynet, eller hvis det bare er ved at være den tid på året.

Bestil tid

Vi holder igen åben for al behandling man til fredag. Læs mere om COVID-19 retningslinjerne hos tandplejen her.

NB: Særlige regler vedr. online booking, afbud mm. se under siden “kontakt“.

Åbningstider

Telefontider

Julelukket

Klinikken er lukket fra og med 23. december til og med 28. december.

God jul!

Jul & nytår

Klinikken er fortsat åben for al behandling
Mellem jul og nytår holder vi åben mandag d. 28. dec. 8-16. Vi er tilbage efter nytår mandag 4. januar.

Glædelig jul og godt nytår:)

Sommerferie

Klinikken holder ferielukket i uge 29-31

God sommer!