Tandimplantat

Tandimplantat

Tandimplantat erstatter dine mistede tænder

Hos din tandlæge i Dragør har vi stor erfaring med at indsætte et tandimplantat. Det indsættes i din mund hvis du skal have erstattet manglende tænder.

Et tandimplantat består af en kunstig rod af metal der indsættes i kæbebenet. Metallet er skabt til at vokse sammen med det eksisterende knoglevæv og vil derfor med tiden blive en integreret del af kæben. Ved indsættelsen bliver det omkringliggende område lokalbedøvet og du vil derfor opleve en smertefri operation.

De implantater vi bruger på klinikken er af høj kvalitet og du vil ikke kunne se forskel på dit tandimplantat og dine naturlige tænder.

Flere årsager til tandimplantat

Der kan være flere forskellige grunde til at man har behov for et tandimplantat. Du kan have været udsat for et traume, haft en tandkødssygdom som parodontose eller været ude for almindeligt forfald.

Efter tabet af en tand vil du være udsat for et hulrum i dit tandsæt og vil dermed have behov for at få indsat et tandimplantat. Vi har erfaringen til at hjælpe dig med en nænsom behandling når du har behov for et implantat.

Behandling i trygge omgivelser

At få indsat et tandimplantat kan virke som et større indgreb og kan for nogle være en ubehagelig oplevelse. Derfor går vi meget op i at skabe nærvær og tryghed omkring vores patienter. Vores venteværelse er indrettet med kaffemaskine, hyggelige sofaer og blomster så du kan få en hjemlig følelse.

Er du i tvivl om et nyt tandimplantat er vejen frem for dig skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 32 53 40 33 eller e-mail info@tand2791.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig til igen at have et flot tandsæt.

Bestil tid

Vi holder igen åben for al behandling man til fredag. Læs mere om COVID-19 retningslinjerne hos tandplejen her.

NB: Særlige regler vedr. online booking, afbud mm. se under siden “kontakt“.

Åbningstider

Telefontider

Julelukket

Klinikken er lukket fra og med 23. december til og med 28. december.

God jul!

Jul & nytår

Klinikken er fortsat åben for al behandling
Mellem jul og nytår holder vi åben mandag d. 28. dec. 8-16. Vi er tilbage efter nytår mandag 4. januar.

Glædelig jul og godt nytår:)

Sommerferie

Klinikken holder ferielukket i uge 29-31

God sommer!