Tandprotese

Tandprotese

Tandprotese i høj kvalitet

Hos Tandlægehuset Dragør kan vi give dig en ny flot tandprotese. Om du skal have en helprotese, delprotese eller tryklåsprotese kan vi være behjælpelige. Vi benytter kun tandproteser i høj kvalitet, så vi kan sikre vores patienter en langtidsholdbar og flot løsning.

En tandprotese er en erstatning for manglende tænder. Da kun få mennesker er i stand til at beholde deres egne tænder gennem hele livet er der rigtig mange mennesker er er nødsaget til at anvende en tandprotese.

Få den tandprotese der passer til dig

Vi finder den tandprotese der passer dig, både efter dine tænders behov og din økonomi. Du kommer ind til en konsultation hos tandlægen som undersøger dit behov for proteser. Derefter gennemgår vi det videre forløb og hvilke muligheder der er for at løse din situation.

Proteserne indsættes på forskellige måde alt efter hvilken typer du har behov for. Du kan få en tandprotese der er lavet efter aftryk af din mund så den passer netop til din gumme. Det gør at den ikke sidder løst eller føles ubehageligt. Der er dog også proteser der sættes fast på eksisterende tænder. I samråd med os finder vi den helt rigtige løsning for dig.

Kom ind og få professionel hjælp

Vi laver din nye tandprotese i naturtro farve og form, så du næsten ikke vil kunne mærke at du har fået indsat en protese. Vi hjælper dig også med grundig vejledning til hvordan du skal rengøre og vedligeholde din nye tandprotese, så den holder sig flot i mange år. Vi kan også stå for de regelmæssige eftersyn det kræves for at holde din protese sund.

Kontakt os gerne på telefon 32 53 40 33 eller e-mail info@tand2791.dk for at høre mere om hvilken tandprotese vi kan tilbyde dig. Vi ser frem til at tage imod dig i vores klinik i Dragør.

Bestil tid

Vi holder igen åben for al behandling man til fredag. Læs mere om COVID-19 retningslinjerne hos tandplejen her.

NB: Særlige regler vedr. online booking, afbud mm. se under siden “kontakt“.

Åbningstider

Telefontider

Julelukket

Klinikken er lukket fra og med 23. december til og med 28. december.

God jul!

Jul & nytår

Klinikken er fortsat åben for al behandling
Mellem jul og nytår holder vi åben mandag d. 28. dec. 8-16. Vi er tilbage efter nytår mandag 4. januar.

Glædelig jul og godt nytår:)

Sommerferie

Klinikken holder ferielukket i uge 29-31

God sommer!