Tandkrone

Tandkrone

Tandkroner giver dine tænder et kosmetisk og funktionelt løft

Hos Tandlægehuset Dragør er det vigtigt, at vores patienter er tilfredse med udseendet af deres tænder, og derfor er vi klar til at hjælpe vores patienter med forskellige kosmetiske behandlinger. Tandkroner kan være nødvendigt for dig, hvis du har meget svækkede og knækkede tænder. Du kan have en tand, der er meget udboret med store fyldninger, og derfor behøver et kosmetisk løft. Tandkroner kan også bruges til et mere individuelt behov, såsom at forskønne dine tænder og smil.

Tandkroner er i de fleste tilfælde en tynd porcelænsplade, der passer til din tand i størrelse og farve, som bliver limet på forsiden af tanden. Derved er det oftest svært at skelne tænder med tandkroner fra de naturlige tænder. Tandkroner udformes også som stiftkroner til kosmetisk behandling af tænder, hvor kun roden er tilbage.

Få en langtidsholdbar løsning med tandkroner

I de fleste tilfælde holder tandkroner omkring 20-25 år, måske længere. Der er generelt meget få komplikationer forbundet med tandkroner, men der kan dog opstå lidt ubehag i tiden efter påsætning.

Det er normalt, at tanden skal vænne sig til, at der er påsat en krone, og dermed kan tanden være ekstra følsom overfor kulde og varme i starten.

Da tandkroner ofte er lavet af porcelæn, kan der opstå små brud på fladen. I de fleste tilfælde kan dette dog udglattes eller repareres uden at få påsat en ny krone. Risikoen for, at en tand med krone knækker er dog minimal, fordi kronen er med til at forstærke tanden.

Er du i tvivl?

At få lavet tandkroner kan være en svær beslutning, fordi det oftest laves af kosmetiske årsager. Vi hos Tandlægehuset Dragør er altid klar på at vejlede og hjælpe vores patienter, så ring gerne på 32 53 40 33 eller send en e-mail til info@tand2791.dk, og vil vi være parate til at hjælpe dig.

Bestil tid

Vi holder igen åben for al behandling man til fredag. Læs mere om COVID-19 retningslinjerne hos tandplejen her.

NB: Særlige regler vedr. online booking, afbud mm. se under siden “kontakt“.

Åbningstider

Telefontider

Julelukket

Klinikken er lukket fra og med 23. december til og med 28. december.

God jul!

Jul & nytår

Klinikken er fortsat åben for al behandling
Mellem jul og nytår holder vi åben mandag d. 28. dec. 8-16. Vi er tilbage efter nytår mandag 4. januar.

Glædelig jul og godt nytår:)

Sommerferie

Klinikken holder ferielukket i uge 29-31

God sommer!