TANDLÆGE OG CORONA


Skrevet 30. juni 2020 efter SST’s nye retningslinjer:

VI PASSER TRYGT PÅ DIG

Med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer er klinikken åben, da det vurderes at værnemidlerne og hygiejnen er meget høj på klinikken. Heldigvis har klinikken masser af værnemidler til alle patienter, og vi tager ingen gebyr.

Grundet Corona situationen tager vi selvfølgelig ekstra forholdsregler – fx. begrænset antal i venteværelset, håndsprit til patienter, afspritning af håndtag og Dankort-terminal efter hver patient mm. Alle typer af behandlinger udføres nu. Derudover vil alle patient-kategorier(røde, gule og grønne) blive indkaldt.

EKSTRA VÆRNEMIDLER UNDER COVID-19

Du vil i denne tid opleve, at personalet har ekstra værnemidler på, når de undersøger og behandler dig. Det er fordi, vi skal beskytte dig og os imod COVID-19 og spredning af sygdommen. Du vil se, at tandlæger, tandplejer og klinikassistenter vil have en eller flere af disse ekstra beskyttelsestiltag på under din behandling, fx: engangskittel og full-face visir. Det vigtigste er din og vores sikkerhed, og derfor tilpasser vi vores værnemidler efter behandlingen.

OBS: Hvis du er ældre (især over 80 år), lider af kroniske sygdomme(gælder ikke velbehandlet astma el. velreguleret forhøjet blodtryk) eller har et nedsat immunforsvar skal du overveje dit besøg hos tandlægen. Spørg derfor klinikken, egen læge el. SST.  Vi modtager ingen på klinikken, der har corona lign. symptomer.

Kontakt klinikken, Sundhedsstyrelsen eller egen læge ved spørgsmål. Sundhedsstyrelsens retningslinjer udsendt til tandplejen kan hentes her

Call Now Button